BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • pabrik sanjia
  • pabrik sanjia1

Sanjia

PAMBUKA

Dezhou Sanjia Machine Manufacturing Co., Ltd., dumunung ing Zona Pembangunan Ekonomi Dezhou, Provinsi Shandong, ngrancang, nggawe lan adol alat mesin pangolahan bolongan jero (kalebu mesin pengeboran bolongan jero, pengeboran bolongan jero lan mesin boring, lan mesin boring bolongan jero. ), uga mesin pengeboran bolongan jero CNC, pengeboran bolongan jero CNC lan mesin boring, lan mesin honing sing kuat bolongan jero CNC.

  • -
    Didegaké ing 2002
  • -
    21 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 10 produk
  • -
    Land Area

produk

Inovasi

  • TS2225 TS2235 bolongan jero mesin boring

    TS2225 TS2235 jero hol ...

    Panggunaan alat mesin ● Amben mesin nduweni kaku sing kuat lan penylametan akurasi sing apik.● Kisaran kacepetan kumparan amba, lan sistem feed mimpin dening motor servo AC, kang bisa nyukupi kabutuhan macem-macem Techniques Processing bolongan jero.● piranti Hydraulic diadopsi kanggo fastening saka applicator lenga lan clamping saka workpiece, lan tampilan instrument aman lan dipercaya.● Alat mesin iki minangka seri produk, lan macem-macem produk cacat bisa diwenehake miturut ...

  • TS2180 TS2280 TSQ2180 TSQ2280 ngebor bolongan jero lan mesin boring

    TS2180 TS2280 TSQ2180...

    Panggunaan alat mesin Ing amben guideway adopts pindho persegi dowo guideway kang cocok kanggo mesin bolongan jero, karo kapasitas prewangan gedhe lan akurasi nuntun apik;guideway wis quenched lan dianggep karo resistance nyandhang dhuwur.Cocog kanggo proses mboseni lan gulung ing manufaktur alat mesin, lokomotif, galangan kapal, mesin batu bara, hidrolik, mesin tenaga, mesin angin lan industri liyane, saengga kekasaran benda kerja tekan 0,4-0,8 μm.T...

  • TS2120G jinis TSK2120G CNC ngebur bolongan jero lan mesin boring

    TS2120G jinis TSK2120G ...

    Panggunaan alat mesin ● Kayata bolongan kumparan mesin alat mesin, macem-macem silinder hidrolik mekanik, silinder liwat bolongan, bolongan wuta lan bolongan langkah.● Alat mesin ora mung bisa nindakake pengeboran, mboseni, nanging uga proses rolling.● cara mbusak chip Inner digunakake nalika ngebur.● Amben mesin wis rigidity kuwat lan penylametan akurasi apik.● Kisaran kacepetan kumparan amba.Sistem feed mimpin dening motor servo AC lan adopts rak lan pinion transmissi ...

  • TS2120 TS2135 TS2150 TS2250 TS2163 bolongan jero lan mesin boring

    TS2120 TS2135 TS2150 T...

    Panggunaan alat mesin ● Cara mbusak chip batin digunakake nalika ngebur.● Amben mesin wis rigidity kuwat lan penylametan akurasi apik.● Kisaran kacepetan kumparan amba, lan sistem feed mimpin dening motor servo AC, kang bisa nyukupi kabutuhan macem-macem Techniques Processing bolongan jero.● piranti Hydraulic diadopsi kanggo fastening saka applicator lenga lan clamping saka workpiece, lan tampilan instrument aman lan dipercaya.● Alat mesin iki minangka seri produk, ...

  • TS2116 ngebur bolongan jero lan mesin boring

    TS2116 bor bolongan jero ...

    Panggunaan alat mesin ● Cara mbusak chip batin digunakake nalika ngebur.● Amben mesin wis rigidity kuwat lan penylametan akurasi apik.● Kisaran kacepetan kumparan amba, lan sistem feed mimpin dening motor servo AC, kang bisa nyukupi kabutuhan macem-macem Techniques Processing bolongan jero.● piranti Hydraulic diadopsi kanggo fastening saka applicator lenga lan clamping saka workpiece, lan tampilan instrument aman lan dipercaya.● Alat mesin iki minangka seri produk, lan v ...

PAWARTA

Service First