TENTANG KAMI

Terobosan

  • pabrik sanjia
  • pabrik sanjia1

Sanjia

BUBUKA

Dezhou Sanjia Mesin Manufaktur Co., Ltd., lokasina di Dezhou Zona Pangwangunan Ékonomi, Propinsi Shandong, ngarancang, ngajadikeun jeung ngajual alat mesin pangolahan liang jero umum (kaasup mesin pangeboran liang jero, pangeboran liang jero tur mesin boring, sarta mesin boring liang jero. ), kitu ogé CNC mesin pangeboran liang jero, CNC pangeboran liang jero tur mesin boring, sarta CNC liang jero mesin honing kuat.

  • -
    Diadegkeun dina 2002
  • -
    21 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 10 produk
  • -
    Wewengkon Lahan

produk

Inovasi

  • TS2225 TS2235 mesin boring liang jero

    TS2225 TS2235 jero hol ...

    Pamakéan alat mesin ● The bed mesin boga rigidity kuat sarta ingetan akurasi alus.● rentang speed spindle téh lega, sarta sistem feed ieu disetir ku motor servo AC, nu bisa minuhan kaperluan rupa téhnik processing liang jero.● alat hidrolik ieu diadopsi pikeun fastening tina applicator minyak jeung clamping of workpiece, sarta tampilan instrumen anu aman tur dipercaya.● alat mesin Ieu runtuyan produk, sarta sagala rupa produk cacad bisa disadiakeun nurutkeun ...

  • TS2180 TS2280 TSQ2180 TSQ2280pangeboran liang jero tur mesin boring

    TS2180 TS2280 TSQ2180 ...

    Pamakéan alat mesin The ranjang guideway adopts guideway rectangular ganda nu cocog pikeun mesin machining liang jero, kalawan kapasitas bearing badag tur akurasi guiding alus;guideway geus quenched sarta dirawat kalayan lalawanan maké tinggi.Ieu cocog pikeun boring na rolling processing dina manufaktur alat mesin, lokomotif, shipbuilding, mesin batubara, hidrolik, mesin kakuatan, mesin angin jeung industri lianna, sahingga roughness workpiece nu ngahontal 0.4-0.8 μm.T...

  • TS2120G tipe TSK2120G CNC pangeboran liang jero tur mesin boring

    TS2120G tipe TSK2120G ...

    pamakéan alat mesin ● Sapertos machining liang spindle tina parabot mesin, rupa silinder hidrolik mékanis, cylindrical ngaliwatan liang, liang buta sarta stepped liang.● alat mesin teu ukur bisa ngalakonan pangeboran, boring, tapi ogé rolling processing.● métode panyabutan chip batin dipaké nalika pangeboran.● The ranjang mesin boga rigidity kuat sarta ingetan akurasi alus.● rentang speed spindle téh lega.Sistim feed ieu disetir ku motor servo AC na adopts rak jeung pinion transmissi ...

  • TS2120 TS2135 TS2150 TS2250 TS2163 pangeboran liang jero tur mesin boring

    TS2120 TS2135 TS2150 T...

    Pamakéan alat mesin ● métode panyabutan chip batin dipaké nalika pangeboran.● The ranjang mesin boga rigidity kuat sarta ingetan akurasi alus.● rentang speed spindle téh lega, sarta sistem feed ieu disetir ku motor servo AC, nu bisa minuhan kaperluan rupa téhnik processing liang jero.● alat hidrolik ieu diadopsi pikeun fastening tina applicator minyak jeung clamping of workpiece, sarta tampilan instrumen anu aman tur dipercaya.● alat mesin Ieu runtuyan produk, ...

  • TS2116 pangeboran liang jero tur mesin boring

    TS2116 bor liang jero ...

    Pamakéan alat mesin ● métode panyabutan chip batin dipaké nalika pangeboran.● The ranjang mesin boga rigidity kuat sarta ingetan akurasi alus.● rentang speed spindle téh lega, sarta sistem feed ieu disetir ku motor servo AC, nu bisa minuhan kaperluan rupa téhnik processing liang jero.● alat hidrolik ieu diadopsi pikeun fastening tina applicator minyak jeung clamping of workpiece, sarta tampilan instrumen anu aman tur dipercaya.● alat mesin Ieu runtuyan produk, sarta v ...

WARTA

Service Mimiti