PËR NE

Përparim

 • fabrika Sanjia
 • fabrika sanjia1

Sanjia

PREZANTIMI

Dezhou Sanjia Machine Manufacturing Co., Ltd., e vendosur në Zonën e Zhvillimit Ekonomik Dezhou, Provinca Shandong, projekton, prodhon dhe shet vegla makinerie të përgjithshme të përpunimit të vrimave të thella (përfshirë makinat e shpimit të vrimave të thella, makinat e shpimit me vrima të thella dhe makinat e shpimit të vrimave të thella dhe makinat e shpimit me vrima të thella ), si dhe makinat e shpimit të vrimave të thella CNC, makineritë e shpimit dhe shpimit me vrima të thella CNC dhe makineritë e fuqishme të honimit me vrima të thella CNC.

 • -
  E themeluar në vitin 2002
 • -
  21 vite eksperience
 • -+
  Më shumë se 10 produkte
 • -
  Sipërfaqja e Tokës

produkteve

Inovacioni

 • TS2225 TS2235 Makinë për vrima të thella

  TS2225 TS2235 hol i thellë...

  Përdorimi i veglave të makinerisë ● Shtrati i makinës ka ngurtësi të fortë dhe mbajtje të mirë saktësie.● Gama e shpejtësisë së boshtit është e gjerë dhe sistemi i furnizimit drejtohet nga një servo motor AC, i cili mund të plotësojë nevojat e teknikave të ndryshme të përpunimit të vrimave të thella.● Pajisja hidraulike është miratuar për fiksimin e aplikuesit të vajit dhe shtrëngimin e pjesës së punës, dhe ekrani i instrumentit është i sigurt dhe i besueshëm.● Ky mjet makinerie është një seri produktesh dhe produkte të ndryshme të deformuara mund të sigurohen sipas ...

 • TS2180 TS2280 TSQ2180 TSQ2280 makineri për shpimin dhe shpimin e vrimave të thella

  TS2180 TS2280 TSQ2180 ...

  Përdorimi i veglave të makinerisë Udhëzuesi i shtratit miraton udhërrëfyes të dyfishtë drejtkëndor i cili është i përshtatshëm për makinën e përpunimit me vrima të thella, me kapacitet të madh mbajtës dhe saktësi të mirë drejtuese;udhërrëfyesi është shuar dhe trajtuar me rezistencë të lartë ndaj konsumit.Është i përshtatshëm për përpunim të mërzitshëm dhe rrotullues në prodhimin e veglave të makinerive, lokomotivave, ndërtimit të anijeve, makinerisë së qymyrit, makinerive hidraulike, energjetike, makinerive të erës dhe industrive të tjera, në mënyrë që vrazhdësia e pjesës së punës të arrijë 0,4-0,8 μm.T...

 • TS2120G lloji TSK2120G Makinë shpimi me vrima të thella dhe të mërzitshme CNC

  TS2120G tip TSK2120G ...

  Përdorimi i veglave të makinerisë ● Të tilla si përpunimi i vrimave të gishtave të veglave të makinerisë, cilindrave të ndryshëm mekanikë hidraulikë, vrimave cilindrike, vrimave të verbër dhe vrimave me shkallë.● Vegla makine jo vetëm që mund të kryejë shpime, shpime, por edhe përpunim rrotullimi.● Metoda e heqjes së çipave të brendshme përdoret gjatë shpimit.● Shtrati i makinës ka ngurtësi të fortë dhe mbajtje të mirë saktësie.● Gama e shpejtësisë së boshtit është e gjerë.Sistemi i furnizimit drejtohet nga servo motori AC dhe miraton transmetimin e raftit dhe pinionit...

 • TS2120 TS2135 TS2150 TS2250 TS2163 makineri per shpimin dhe shpimin e vrimave te thella

  TS2120 TS2135 TS2150 T...

  Përdorimi i veglave të makinës ● Metoda e heqjes së çipave të brendshme përdoret gjatë shpimit.● Shtrati i makinës ka ngurtësi të fortë dhe mbajtje të mirë saktësie.● Gama e shpejtësisë së boshtit është e gjerë dhe sistemi i furnizimit drejtohet nga një servo motor AC, i cili mund të plotësojë nevojat e teknikave të ndryshme të përpunimit të vrimave të thella.● Pajisja hidraulike është miratuar për fiksimin e aplikuesit të vajit dhe shtrëngimin e pjesës së punës, dhe ekrani i instrumentit është i sigurt dhe i besueshëm.● Ky mjet makinerie është një seri produktesh, ...

 • TS2116 makineri për shpimin e vrimave të thella dhe të mërzitshme

  Stërvitja e vrimave të thella TS2116...

  Përdorimi i veglave të makinës ● Metoda e heqjes së çipave të brendshme përdoret gjatë shpimit.● Shtrati i makinës ka ngurtësi të fortë dhe mbajtje të mirë saktësie.● Gama e shpejtësisë së boshtit është e gjerë dhe sistemi i furnizimit drejtohet nga një servo motor AC, i cili mund të plotësojë nevojat e teknikave të ndryshme të përpunimit të vrimave të thella.● Pajisja hidraulike është miratuar për fiksimin e aplikuesit të vajit dhe shtrëngimin e pjesës së punës, dhe ekrani i instrumentit është i sigurt dhe i besueshëm.● Ky mjet makinerie është një seri produktesh dhe v...

LAJME

Shërbimi së pari