ЗА НАС

Пробив

 • фабрика санџија
 • Фабриката санџија1

Санџија

ВОВЕД

Dezhou Sanjia Machine Manufacturing Co., Ltd., лоцирана во зоната за економски развој Дежу, провинцијата Шандонг, дизајнира, прави и продава општи машински алати за обработка на длабоки дупки (вклучувајќи машини за дупчење длабоки дупки, машини за дупчење и здодевни дупки и машини за здодевно длабоки дупки ), како и CNC машини за дупчење длабоки дупки, CNC машини за дупчење и досадување длабоки дупки и CNC моќни машини за брусење со длабоки дупки.

 • -
  Основана во 2002 година
 • -
  21 година искуство
 • -+
  Повеќе од 10 производи
 • -
  Земјиште

производи

Иновации

 • TS2225 TS2235 машина за дупчење со длабоки дупки

  TS2225 TS2235 длабок хол...

  Употреба на машински алат l Машинскиот кревет има силна цврстина и добро задржување на точноста.l Опсегот на брзина на вретеното е широк, а системот за напојување е управуван од серво мотор со наизменична струја, кој може да ги задоволи потребите на различни техники за обработка на длабоки дупки.● Хидрауличниот уред е усвоен за прицврстување на апликаторот за масло и стегање на работното парче, а екранот на инструментот е безбеден и сигурен.● Оваа машинска алатка е серија производи, а може да се обезбедат различни деформирани производи според ...

 • TS2180 TS2280 TSQ2180 TSQ2280 машина за дупчење и досадување на длабоки дупки

  TS2180 TS2280 TSQ2180 ...

  Употреба на машински алати Водичот за креветот прифаќа двојна правоаголна водилка која е погодна за машина за обработка на длабоки дупки, со голем носивост и добра прецизност на водење;водичката е изгаснат и третирана со висока отпорност на абење.Погоден е за досадна и тркалачка обработка во производството на машински алати, локомотиви, бродоградба, машини за јаглен, хидраулични, електрични машини, машини за ветер и други индустрии, така што грубоста на работното парче достигнува 0,4-0,8 μm.Т...

 • TS2120G тип TSK2120G CNC машина за дупчење и досадување длабоки дупки

  TS2120G тип TSK2120G ...

  Употреба на машински алати ● Како што се машински отвори за вретено на машински алати, разни механички хидраулични цилиндри, цилиндрични процепи дупки, слепи дупки и скалести дупки.● Машинскиот алат не само што може да преземе дупчење, досадување, туку и обработка на тркалање.● При дупчење се користи метод за отстранување на внатрешниот чип.l Машинскиот кревет има силна цврстина и добро задржување на точноста.l Опсегот на брзина на вретеното е широк.Системот за напојување е управуван од серво мотор со наизменична струја и го прифаќа преносот на багажникот и пинионот...

 • TS2120 TS2135 TS2150 TS2250 TS2163 машина за дупчење и досадување длабока дупка

  TS2120 TS2135 TS2150 T...

  Употреба на машински алат ● При дупчење се користи методот на отстранување на внатрешниот чип.l Машинскиот кревет има силна цврстина и добро задржување на точноста.l Опсегот на брзина на вретеното е широк, а системот за напојување е управуван од серво мотор со наизменична струја, кој може да ги задоволи потребите на различни техники за обработка на длабоки дупки.● Хидрауличниот уред е усвоен за прицврстување на апликаторот за масло и стегање на работното парче, а екранот на инструментот е безбеден и сигурен.● Оваа машинска алатка е серија производи, ...

 • TS2116 машина за дупчење и досадување на длабоки дупки

  Дупчалка за длабока дупка TS2116...

  Употреба на машински алат ● При дупчење се користи методот на отстранување на внатрешниот чип.l Машинскиот кревет има силна цврстина и добро задржување на точноста.l Опсегот на брзина на вретеното е широк, а системот за напојување е управуван од серво мотор со наизменична струја, кој може да ги задоволи потребите на различни техники за обработка на длабоки дупки.● Хидрауличниот уред е усвоен за прицврстување на апликаторот за масло и стегање на работното парче, а екранот на инструментот е безбеден и сигурен.● Оваа машинска алатка е серија производи, а v...

ВЕСТИ

Услуга прво